Obvestilo obiskovalcem pokopališč v KS Polica

0

JAVNO OBVESTILO

Vse obiskovalce pozivamo, da v kolikor se bodo odpravili na grobove svojih bližnjih oz sorodnikov in prijateljev, da ob tem dosledno upoštevajo vsa priporočila pristojnih inštitucij v RS.

MANJ SVEČK ZA MANJ GROBOV

Ekološko-humanitarna akcija Manj svečk za manj grobov je bila prvič izvedena že pred dvanajstimi leti. V tem času se je zbralo več 100 000 €, ki so jih organizatorji namenili za različne zdravstvene pripomočke, ki rešujejo življenja.

Tudi letos temu ne bo nič drugače, tudi letos bodo reševali življenja – le na drugačen način. Ne, letos ne bo stojnic, prostovoljcev in zastavic sočutja, saj je v teh časih bolje, da ostanemo doma in se svojih najdražjih spominjamo doma, nekoliko drugače.

Pa vendar se bodo tudi letos zbirala sredstva, ki bodo šla Helikopterski enoti nujne medicinske pomoči za opremo za oskrbo podhlajenih ponesrečencev, ki se bo uporabljala v reševalnem helikopterju (termometri, naprave za ogrevanje, infuzije ipd. ).

Za vse, ki se želite pokojnih spomniti na drugačen način, lahko:

1. Donirate preko UPN naloga, ki ga najdete na njihovi spletni strani (https://manjsveck-manjgrobov.si/donacije/) in prižgete virtualno svečko.

2. Pošljete lahko SMS s ključno besedo SVECKA ali SVECKA5 na 1919 in s tem prispevate 1 € oziroma 5 €, ki jih bo Fundacija Svečka v celoti namenila za reševanje življenj.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here