Kontaktirajte nas

Imate vprašanje? Pišite nam.

Svoje vprašanje nam lahko pošljete po elektronski pošti na ks.polica@gmail.com, lahko pa uporabite tudi spodnji obrazec. 

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavljamo in ne odgovarjamo na vprašanja, ki vzpodbujajo nestrpnost, niso povezana z našim poslovanjem, so nekonstruktivna ali iz katerega koli drugega razloga niso primerna za objavo.

Predlogi in pobude so namenjene posredovanju informacij k vsebinsko odgovornim subjektom. Za Krajevno skupnost ne predstavljajo obveze ali dolžnosti reševanja. Prijava nepravilnosti predstavlja zgolj informacijo in ne vloge po Zakonu o splošnem upravnem postopku (ZUP).

Izjava o varovanju in uporabi prejetih podatkov: Vaše podatke, ki nam jih posredujete na spletni strani preko kontaktnega obrazca ali z prijavo na listo obveščanja preko elektronsko pošte, bomo uporabili le za lastne poslovne potrebe (vzpostavitvi našega medsebojnega poslovnega odnosa ali obveščanja). Skrbno jih bomo varovali in jih brez Vaše predhodne odobritve ne bomo posredovali tretji strani.  Osebni podatki se bodo zbirali, obdelovali in hranili v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2) ter Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR)Na prejeto e-pošto izven delovnega časa bomo odgovarjali naslednji delovni dan.

V kolikor podajate predloge, pripombe, pohvale, pritožbe ipd. prosimo, da nam posredujete čim več podatkov, ki nam bodo v pomoč pri reševanju predmetne zadeve. Na prejeto pošto bomo odgovorili v najkrajšem možnem času. Rok za odgovor pa se lahko podaljša v primeru, da je potrebno pridobiti informacije drugih organov.

Možni načini naslavljanja vprašanj na KS Polica so:

1. PISNO – na naslov KS Polica, Polica 200, 1290 Grosuplje (vprašanje ali pobuda morata biti postavljena tako, da je njegova vsebina jasno razvidna). Krajani in člani sveta KS postavljajo vprašanja in pobude praviloma pisno – le ta mora biti tudi lastnoročno podpisna poleg tega pa mora vsebovati ustrezna dokazila če so potrebna katera pa so lahko poslana v izvirniku ali originalna.

OPOMBE: če je vprašanje poslano po pošti (priporočeno), se šteje, da je pravočasna, če je oddana na pošto priporočeno, in sicer najkasneje zadnji dan roka za prijavo (v primeru, da gre za določeno predmetno zadevo, ki je pogojena z zakonskim rokom oddaje).

Za pisno obliko prijave se šteje tudi elektronska oblika, poslana na elektronski naslov: ks.polica@gmail.com, pri čemer veljavnost prijave ni pogojena z elektronskim podpisom pošiljatelja – mora biti pa nedvoumno razvidno kdo prijavo pošilja.

2. PO ELEKTRONSKI POŠTI – na elektronski naslov: ks.polica@gmail.com.

Reklamacijo računov sprejemamo pisno na naslov: Polica 200, 1290 Grosuplje s pripisom “reklamacija” ali po e-pošti na naslov: ks.polica@gmail.com. Reklamacijo vložite takoj po prejetem računu oz najkasneje v roku 7. delovnih dni od prejema računa. V reklamaciji natančno obrazložite zakaj vlagate reklamacijo in priložite ustrezna dokazila (račun, dopis ipd).