Nov sistem obveščanja zainteresirane javnosti

0

V Krajevni skupnosti Polica – tajništvu smo od danes naprej uvedli nov način obveščanja zainteresirane javnosti. S to novico bi Vas radi spodbudili, da se prijavite na našo elektronsko listo obveščanja. Ne prepogosto, predvsem pa ob različnih dogodkih, srečanjih ipd. bomo naročnike občasno obveščali o prihajajočih dogodkih preko elektronskih poštnih naslovov.

Poleg vsega tega, bomo redno pošiljali novice, glede delovanja sveta KS Polica. Na novice se lahko prijavite na naslovu: ks.polica@gmail.com (navodila so objavljena na fotografiji).

IZJAVA O VAROVANJU IN UPORABI PREJETIH PODATKOV: Vaše podatke, ki nam jih posredujete na spletni strani preko kontaktnega obrazca ali z prijavo na listo obveščanja preko elektronsko pošte, bomo uporabili le za lastne poslovne potrebe (vzpostavitvi našega medsebojnega poslovnega odnosa ali obveščanja). Skrbno jih bomo varovali in jih brez Vaše predhodne odobritve ne bomo posredovali tretji strani. Osebni podatki se bodo zbirali, obdelovali in hranili v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2) ter Uredbo GDPR (GDPR – General Data Protection Regulation oz Splošna uredba EU o varstvu podatkov, ki določa nova pravila glede varstva osebnih podatkov.

Na prejeto e-pošto izven delovnega časa bomo odgovarjali naslednji delovni dan.

Krajevna skupnost Polica,
Tajništvo.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here