Vseslovensko srečanje ljubiteljev starodobnih vozil oldtimer Grosuplje

0
3. VSESLOVENSKO SREČANJE LJUBITELJEV STARODOBNIH VOZIL
OLDTIMER GROSUPLJE, ki bo v soboto, 8. junija 2019, ob 10. uri,
na Peči 13, Grosuplje, (Turistična kmetija Gioahin).
Image result for DRUÅ TVO STARODOBNIH VOZIL IN MOTORJEV - OLDTIMER GROSUPLJE

Društvo starodobnih vozil in motorjev Oldtimer Grosuplje prireja 3. vseslovensko srečanje ljubiteljev starodobnih vozil, z blagoslovom društva ter starodobnikov, kot tudi njihovih lastnikov.

Zbiranje udeležencev prireditve in prijav na dan prireditve, se bo pričelo ob 9.00 uri, z zaključkom ob 10.00 uri, ko bo začetek blagoslova, ki ga bosta darovala domači župnik Jože Plut in župnik Slavko Judež, oba velika ljubitelja tovrstnih vozil.

Po blagoslovu je za vse zainteresirane predvidena panoramska vožnja, s povratkom na začetno lokacijo okoli 14.00 ure. Nato sledi pogostitev ter veselo druženje udeležencev in obiskovalcev. Med programom nas bo nagovoril tudi župan občine Grosuplje dr. Peter Verlič.

Vsak udeleženec s plačano kotizacijo prejme spominsko majico ter bon za kavo, hrano in pijačo.

Predhodne prijave sprejemamo do 07.06.2019 tudi preko interneta: www.oldtimer-grosuplje.si in e-pošte: kontakt@oldtimer-grosuplje.si.

Vabljeni tudi na našo spletno stran, kjer si lahko ogledate nekaj lanskih foto utrinkov s prireditve.

OPOZORILO:

Panoramska vožnja starodobnih vozil bo potekala v normalno odvijajočem prometu ob upoštevanju cestno-prometnih predpisov, navodil in opozoril organizatorja.Udeleženci vozijo na lastno odgovornost.

Vljudno vabljeni!

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here