Prostovoljci CSD Ljubljana, Enota Grosuplje, dobili donacijo za namen preventivnega programa dela z otroki in mladostniki

0

Prostovoljci CSD Ljubljana, Enota Grosuplje so bili danes prijetno presenečeni.

V okviru Dobrodelni pohod 10000 korakov, pod pokroviteljstvom podjetja Amway in v organizaciji prostovoljke gospe Marica Kovačič in prostovoljcev lokalnega CSD-ja so dobili donacijo v višini 2.450,00€.

Organizator dobrodelnega pohoda je bilo podjetje Amway, ki je zbrana sredstva udeležencev PODVOJIL in v celoti namenil CSD Grosuplje za namen preventivnega programa Dela z otroki in mladostniki, ki ga pripravljajo in izvajajo prostovoljci CSD Grosuplje.

Prostovoljno delo zajema nudenje učne pomoči, sodelovanje pri organizaciji in izvedbi ustvarjalnih delavnic za otroke in mladostnike, organizacijo in udeležbo na taborih za otroke in mladostnike, ki so organizirani v okviru preventivnega programa »Prostovoljno delo z otroki in mladostniki« iz občin Grosuplje, Ivančna Gorica in Dobrepolje. Prostovoljno delo se izvaja v prostorih CSD Grosuplje, izjemoma tudi v knjižnicah in osnovnih šolah, na področju občin Grosuplje, Ivančna Gorica in Dobrepolje, glede na potrebe in dogovor z zakonitimi zastopniki uporabnikov, oziroma uporabnikov.

Med prostovoljci je tudi tajnik Krajevna skupnost Polica g. Jan Einspieler. Zavedajoč se, da so pomoči potrebni tudi otroci in mladostniki iz njegovega okolja, kjer biva se je leta 2014 pridružil lokalnemu Centru za socialno delo Grosuplje, kot prostovoljec pri delu z otroci in mladostniki, kjer sodeluje, kot vodja taborov in ekonom nabave.

Prostovoljci se vsem obiskovalcem, donatorjem in vsem ostalim, ki so na kakršen koli način pripomogli k temu iskreno zahvaljujejo.

S to donacijo, bodo lahko izvedli tabor otrok in mladostnikov v letu 2019 in jim ponovno narisali nasmehe na njihove obraze.

HVALA 

Rezultat iskanja slik za amway