Obvestilo ŠD Polica – informacije glede spletnega vpisa (težave pri spletni aplikaciji)

0

 

Obvestilo o izbiri vadbe ali rekreacije in pričetek izvajanja!

Danes ste vsi vpisani člani društva prejeli elektronsko sporočilo, z vašo člansko številko in povezavo na vpis vadbe ali/in rekreacije. Naj se najprej vsem, ki ste imeli kakršnekoli težave ob vpisovanju, izbiri vadbe ali napačne podatke opravičimo. Trudimo se po naših najboljših moče, da kar najhitreje vzpostavimo tako sistem, kot tudi vadbo in zato vas prosimo za malce potrpljenja. Hkrati vabimo vse, ki še niste izbrali vadbe, da to storite. Tisti, ki ste se včlanili in niste prejeli e-maila nam to sporočite čim hitreje, tisti pa, ki vam sistem pošlje napačen izračun pa nas tudi o tem obvestite. Naj še posebej izpostavimo vse, ki imajo status upokojenca: sistem avtomatsko določi status upokojenca vsem, ki so starejši od 65 let. Vsi ostali pa morajo kontaktirati Športno društvo, da jim to popravimo v sistemu. Status upokojenca se dokazuje s kartico.

NE POZABITE: z vadbami pričnemo že naslednji teden 🙂

Naj še povemo, da je danes potekala predstavitvena vadba za Kung-fu in vse, ki smo bili tam nas je vaditelj iz Shaolin Temple Slovenija popolnoma prepričal. Bilo je odlično. Kakšno prosto mesto se še najde, če bi koga zanimalo.

Tisti, ki ste zainteresirani za vadbo PLES – OTROCI lahko v ponedeljek 2.10. ob 16:00 pridete na ogled, ker je precej vprašanj kako bo vadba potekala, ali lahko pridejo mlajši ali starejši otroci, fantje, punce …

Prav tako ne spreglejte ŠPORTNIH URIC ZA NAJMLAJŠE: to je nova vadba namenjena predšolskim otrokom, da bodo tudi oni deležni vadbe pozimi, ko je manj možnosti za sprehode in igro zunaj.

Kontaktni podatki:

e-mail: sdpolica@gmail.com

Predsednik ŠD Polica: Franci Zidar, 051-387-245

Hvala vam za vaše potrpljenje. Vsekakor nam vaše navdušenje in številni izkazani interesi dajejo novega elana.

ŠD Polica

Obvestilo glede vpisa v spletno aplikacijo ŠD Polica