20. let OŠ Brinje Grosuplje

0

Z veseljem vam sporočamo, da v mesecu maju 2017 praznujemo 20. obletnico OŠ Brinje Grosuplje ter da bo 1. septembra otvoritev podružnične šole Polica.

Pripravljamo večji prireditvi, ki ju bodo spremljali številni dogodki: razstave, srečelov, bogat kulturni program, odprtje multisenzorne sobe, gozdne učne poti, izdaja zbornika, pogostitev in nepozabno srečanje vseh generacij.

Za uresničitev vseh aktivnosti z otroki naše šole potrebujemo tudi vašo pomoč. Verjamemo, da nam lahko pomagate v obliki finančnih in/ali materialnih donacij.

(TRR: 01232-6030651666, Banka Slovenije, za namen: MI SMO TA SVET ).

Hkrati vas vabimo na prireditev ob 20-letnici OŠ Brinje Grosuplje 26. maja 2017 ob 18. uri in otvoritev naše Podružnične osnovne šole Polica 1. septembra 2017 ob 17. uri.

Vaša sredstva bi porabili za izvedbo prireditev na obeh šolah, za obogatitev in ureditev nove Podružnične osnovne šole Polica ter popestritev dela z otroki. Imena vseh donatorjev bomo objavili na vidnem mestu na obeh prireditvah ter na spletni strani šole. Iz objav bo razviden tudi namen porabe darovanih denarnih sredstev.

Iskreno se zahvaljujemo za vaš prispevek in vas lepo pozdravljamo.

Učenci in učitelji / Osnovna šola Brinje Grosuplje.

Rezultat iskanja slik za oš brinje