Kakšne vsebine si želite v Športnem parku Grosuplje?

0

V občini Grosuplje želimo spodbuditi vas, občane, da prispevate pri oblikovanju koncepta rekreacijske cone Športni park Grosuplje. Preden oblikujemo predlog njene ureditve, si želimo slišati vaše mnenje o tem, kakšne vsebine si želite in ga v čim večji meri upoštevati pri snovanju načrta. Ker boste uporabljali ta prostor vi in ker želimo, da ste vključeni tudi v izvajanje morebitnih aktivnosti, nam vaše mnenje ogromno pomeni.

Športni park Grosuplje se nahaja na JZ delu mesta Grosuplje, med Adamičevo cesto na severu, Sončnimi dvori na jugovzhodu in Brezjem pri Grosupljem na jugozahodu. Zaradi neposredne bližine železniške postaje in središča mesta na eni strani ter potokom Bičje kot povezave na Radensko polje na drugi se ponuja kot odlična lokacija za družbeno rekreacijsko stičišče, obenem pa služi kot izhodišče prebivalcem za odkrivanje čudovitega sveta narave, ki jih obdaja.

Anketni vprašalnik lahko izpolnite na povezavi https://forms.gle/2fUzsr7PREw6C6RZ6, do četrtka, 31. 12. 2020.Hvala, ker prispevate k soustvarjanju našega mesta.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here