Obvestilo CSD Ljubljana, enota Grosuplje o oddaji vlog za otroški dodatek, vrtec in štipendije

0

VLOGE ZA OTROŠKI DODATEK, VRTEC, ŠTIPENDIJE
ČE ŽE IMATE TE PRAVICE, NI POTREBNO VLAGATI NOVE VLOGE – RAZEN ČE SO SPREMEMBE!

Vloge za podaljševanje otroškega dodatka,  subvencije vrtca, štipendije, subvencije malice in kosila  (če ste upravičenec do pravice in jo želite podaljšati) ni potrebno več vlagati, saj bodo centri za socialno delo po uradni dolžnosti odločili o nadaljnji upravičenosti do pravice.

Če se za pravico do otroškega dodatka, državne štipendije, znižanega plačila vrtca ter subvencije malice in kosila zaproša PRVIČ, je še vedno treba vložiti vlogo! Če je pravica na podlagi PRVE vloge ZAVRNJENA, je treba vložiti novo vlogo.

Upravičenec do letne pravice mora centru za socialno delo še vedno sporočiti zakonsko določene spremembe, ki pri teh pravicah lahko vplivajo na upravičenost do pravice iz javnih sredstev, njeno višino ali obdobje prejemanja.

ŠTIPENDIJE

Če je za štipendista izkazan ustrezen status dijaka oziroma študenta, če je vpisan v višji letnik in so izpolnjeni tudi ostali pogoji, se štipendija dodeli. Ker v trenutku odločanja za nekatere štipendiste še ne bodo na razpolago vsi podatki za odločitev o dodatku za uspeh in dodatku za bivanje, bo center za te štipendiste v prvi fazi odločil samo o upravičenosti do državne štipendije in višini osnovnega zneska le-te z morebitnim dodatkom za štipendiste s posebnimi potrebami.

Center za socialno delo bo vsaki ugodeni odločbi priložil poziv štipendistom k predložitvi morebitnih dokazil o izpolnjevanju pogojev za dodelitev dodatka za uspeh in dodatka za bivanje ter na podlagi tega izdal dopolnilno odločbo.

Center za socialno delo Ljubljana – enota Grosuplje

Rezultat iskanja slik za csd grosuplje

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here