Nova pridobitev za krajane Police

0

Dne 13.2.2016 je KS Polica v organizaciji z RKS – OZ Grosuplje ter PGD Polica organizirala delavnico prikaza nudenja PP z uporabo AED v prostorih PGD Polica, Polica 41, 1290 Grosuplje.

Delavnico je organiziral tajnik KS Polica g. Jan Einspieler s RKS – OZ Grosuplje ter PGD Polica. KS Polica je organizirala in promovirala sam dogodek, RKS – OZ Grosuplje je pomagal na način, da je priskrbel ustrezne delovne pripomočke (vadbene lutke, AED, promocijski material, angažiral člane ekipe PP ipd) ter PGD Polica, ki je odstopila svoje prostore za namen izvedbe delavnice PP z uporabo AED (brezplačno).

Stroški pri sami izvedbi delavnice prikaza PP z uporabo AED niso nastali oziroma jih nobena udeležena stran ni priglasila saj je bila delavnica humanitarne narave (zbiranje prostovoljnih prispevkov za soc. ogrožene družine in posameznike iz KS Polica – KORK Polica). V ta namen je organizator prejel prispevke obiskovalcev v višini 66,00€ (zabeleženo na blagajniškem prejemku št. 1/2016 z dne 13.2.2016 – Prejel: g. Jan Einspieler ter za RKS – OZ Grosuplje ga. Anica Smrekar).

Udeležba je bila solidna. Okvirno se je delavnice po podatkih organizatorja udeležilo 20 ljudi (večinoma krajanov Police ter članov PGD Polica). Po končni delavnic je tajnik KS Polica g. Jan Einspieler v imenu in za KS Polica sodelujočim izdal tudi uradno zahvalo. Delavnica se je končala ob 20:00h.

SKLEP: Delavnica je organizacijsko uspela zelo dobro in na koncu so se vsi strinjali, da bi bilo potrebno takšno delavnico ponoviti za kar si bodo KS Polica, RKS – OZ Grosuplje ter PGD Polica tudi v prihodnje prizadevali.

Krajevna skupnost Polica     

Predsednik

Mitja Gioahin I.r.