Županov novoletni sprejem 2018

0

Grosuplje

V četrtek, 13. decembra 2018, smo se v dvorani Družbenega doma Grosuplje na srečanju, ki ga je priredil župan dr. Peter Verlič, zbrali občinski svetniki, gospodarstveniki, predstavniki zavodov, predsedniki krajevnih skupnosti, predsedniki društev in vsi, ki soustvarjamo življenje v naši občini Grosuplje.

undefined

Veseli, ponosni in zadovoljni. Za nami je namreč še eno uspešno leto, ko smo veliko lepega in dobrega naredili, prispevali k prijetnejšemu in bolj kakovostnemu življenju občank in občanov Grosupljega.

Tako smo se ob ogledu kratkega filmčka sprva sprehodili skozi iztekajoče leto 2018 in ob tem obudili spomine na nekatere največje dogodke, ki so se zgodili v letošnjem letu, od odprtja nove lekarne pri zdravstvenem domu in novega nadvoza proti Sončnim dvorom, do praznovanj številnih okroglih obletnic, ki so jih obeležili naši zavodi, naša društva.

Zbrane pa je nato nagovoril gostitelj srečanja, župan dr. Peter Verlič.

Župan je povedal, da je ravno dan prej potekala konstitutivna seja novega Občinskega sveta Občine Grosuplje, in zato ob tej priložnosti vsem novoizvoljenim občinskim svetnicam in svetnikom tudi čestital. Uspešno delo še naprej pa je zaželel tudi direktorju občinske uprave mag. Dušanu Hočevarju.

Dejal je, da smo v letošnjem letu lahko ponosni na veliko investicij, projektov, za katere pa smo zaslužni vsi v tej dvorani, vsak na svoj način. Župan si zato želi, da bi bilo tako tudi v prihodnje, da bi se tudi v naslednjem mandatu vsi trudili, sodelovali, prispevali vsak na svoj način k temu, da bo Grosuplje leta 2022 še lepše, še boljše, še uspešnejše in da se bomo v tej občini imeli še bolj radi.

Na občini se bomo zagotovo trudili, vložili vso svojo energijo, znanje, vedenje, ter poskusili pridobiti kar čim več sredstev, kjerkoli se bo dalo, da bomo izpolnili 22 nosilnih projektov, da nam bo v tej občini lepo in še lepše.

»Že drugo leto pa začnemo z gradnjo prizidka k Osnovni šoli Louisa Adamiča Grosuplje z 8 učilnicami in novo športno dvorano ter z gradnjo parkirne hiše po sistemu P + R, da bomo mogoče kakšen avto več zadržali tukaj in šli naprej z javnim prevozom. Skratka, želimo biti moderni, sodobni in del vseh trendov, ki nas delajo uspešne,« je še dejal župan.

Vsem je zaželel lep, topel, blagoslovljen Božič, da ga preživimo s tistimi, ki jih imamo najraje, v prihodnjem letu pa veliko pozitivne energije, zdravja, dobrih poslovnih rezultatov, uspehov, tako da bomo naslednje leto, ko se spet srečamo, spet rekli, da je za nami eno lepo leto.

Tudi letos je bila z nami Combo zasedba Big banda Grosuplje s pevko Urško Strnad, za lepo, praznično vzdušje ob druženju, ki je sledilo, ob prijetnemu klepetu, sklepanju še trdnejših, pa tudi novih prijateljskih vezi, pa je poskrbel pianist Nejc Škofic. Skozi prireditev nas je popeljala Tea Rozman.

Vir: Občina Grosuplje, 2018

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here