Prostovoljci CSD Grosuplje prejeli priznanje za sodelovanje v natečaju Prostovoljec leta 2017

0

4. junija 2018, je na Brdu potekala zaključna prireditev natečaja Prostovoljec leta, na kateri so bila podeljena priznanja in t.i. Naj nazivi izbranim prostovoljcem in  prostovoljskim projektom. Natečaj je letos že šestnajstič zapored izvedel Mladinski svet Slovenije, častni pokrovitelj natečaja pa je že vrsto let predsednik RS g. Borut Pahor, ki je tudi letos gostil zaključno prireditev ter izročil plaketo nosilcu Naj prostovoljskega projekta.

Fotografija: CSD Grosuplje, 2018.

Med prejemniki priznanja so tudi prostovoljci CSD Grosuplje, kateri opravljajo prostovoljno delo v preventivnem programu »Prostovoljno delo z otroki in mladostniki« iz občin Grosuplje, Dobrepolje in Ivančne Gorice in ti so: Jan Einspieler, Marica Kovačič, Nina Starič, Mojca Komadina, Alenka Hrvatin Škerjanc in mentor mag. Brane Škerjanc.

MP1_5479

Fotografija: MSS, 2018.

Prostovoljstvo je družbeno koristna brezplačna dejavnost posameznikov, ki s svojim delom, znanjem in z izkušnjami prispevajo k izboljšanju kakovosti življenja posameznikov in družbenih skupin ter pospešujejo razvoj solidarne, humane in enakopravne družbe.

Čestitke!

Jan Einspieler, prostovoljec CSD Grosuplje.