Nove priložnosti za društva, zasebne zavode, ustanove

0

Pogosto organizirate prireditve ali dogodke, prepoznavate lokalne potrebe in jih poskušate reševati? Želite napredovati, se razvijati, biti še bolj uspešni pri svojih projektih in prepoznani v lokalnem okolju ter imate sedež v osrednjeslovenski regiji? Potem ste gotovo lahko NVO s potencialom.

Za NVO s potencialom bomo pripravili brezplačna usposabljanja in mentorstva v okviru programa NVO ustvarjalnik.

Vključenim organizacijam bomo, glede na potrebe v vaši organizaciji, nudili brezplačno pomoč pri razvoju novih storitev, pomoč pri povezovanju z drugimi sektorji, pomoč pri izvajanju zagovorniških akcij, pripravi projektnih prijav in drugo konkretno pomoč.

Stičišče NVO osrednje Slovenije zagotavlja brezplačno podporo nevladnim organizacijam v osrednjeslovenski regiji in s svojimi aktivnostmi prispeva k izboljšanju njihovega položaja.

NVO s potencialom je nevladna organizacija (društvo, zasebni zavod, ustanova), ki izkazuje interes za svoj organizacijski, strokoven ali zagovorniški razvoj, je pripravljena zadovoljevati lokalne potrebe oz. aktivno, prispevati k razvoju lokalne skupnosti, želi biti aktivna, se razvijati in prispevati k razvoju okolja v katerem deluje oz. izvajati nove storitve, je upravičena do vključitve v NVO ustvarjalnik.

Poteka nov nabor NVO s potencialom za leto 2018/19. Če vaša organizacija ustreza opisu NVO s potencialom in bi vam koristilo dodatno znanje, nas čimprej obvestite preko e-pošte na klavdija.tomazic@consulta.si.

Za več informacija pokličite na 059 927 619 ali obiščite spletno stran www.consulta.si.

Vir: DREVORED, 2018.

Info: Stičišče NVO osrednje Slovenije: https://consulta.si/