Urniki in ceniki vadb

Obvestilo glede vpisa v spletno aplikacijo ŠD Polica

Vsak član društva mora plačati letno članarino. Glede na urnik vadb izberite želeno rekreacijo ali vadbo, na podlagi katere boste prejeli ponudbo. Ponudba vsebuje točen izračun članarine in upošteva ceno posamezne vadbe oziroma rekreacije.

Prijavo na vadbe in rekreacije opravite na tej povezavi: https://sd.ks-polica.si/table/

Za vpis potrebujete EMŠO in člansko številko. Urniki za sezono 2019/2020 so v pripravi!

Kot ste lahko opazili je letos na urniku tudi vadba za najstnike. Vadba je namenjena najstnikom, da se pod vodstvom vaditelja igrajo igre z žogo (nogomet, košarka, odbojka..) z enostavnimi orodji, ki so na voljo v okviru Športnega društva ali preko poligonov. Priporočamo jo vsem najstnikom za zdrav razvoj, še posebej pozimi, ko je možnosti za igro zunaj veliko manj. Vadba bo prilagojena udeležencem, saj gre v okviru te ure tudi za druženje in sprostitev. Namenjena je najstnikom od 11 do 17 let oziroma od 6. razreda osnovne šole do 4. letnika srednje šole. Udeležijo se ga lahko tako fantje kot dekleta. Priporočena oblačila in obutev: športna oblačila in dvoranska obutev. Vaditelja: Dušan Antolič in Franci Zidar.

Opisi vadb 2018/2019

Pristopna-izjava-ŠD-Polica

Hišni red šp. objektov

Šp. objekti – pravila za uporabnike


DODATNA PONUDBA ZA ČLANE ŠD POLICA

Vsako sredo je za člane Športnega društva Polica organizirana še dodatna brezplačna tekaška delavnica (ni aktualno)!

Tekaška delavnica teka (ni aktualno): pričetek ob 18:00 uri pred POŠ Polica. Delavnica traja do 19:00 ure. Program vadbe vključuje hojo in tek, intervale, fertlek… vadbo moči in gibljivosti. Seznanili se boste s tehniko teka in elementi atletske abecede. Začetek je običajno težak, ampak pod strokovnim vodstvom in v skupini so napredki lahko zelo hitri. Do jesenskega maratona v Ljubljani je še dovolj časa. Priporočljivo je imeti s seboj plastenko z vodo, brisačko, armafleks ter tekaške superge. V primeru vetra pa tudi vetrovko ali anorak. Delavnica je za člane Športnega društva Polica brezplačna. Delavnica poteka pod strokovnim vodstvom.

Video predstavitev vadb in rekreacij v organizaciji ŠD Polica

Rezultat iskanja slik za tekaška delavnica

CENA

Celoletna članarina: 75,00 EUR za odrasle: 55,00 EUR za otroke do vključno 17 let in za upokojence. V to ceno je vključena ena vadba ali ena rekreacija. V kolikor bi želeli obiskovati več rekreaciji ali vadb je cena za vsako nadaljnjo vadbo ali rekreacijo znižana na 50,00 EUR za odrasle, 30,00 EUR za otroke do vključno 17 let in za upokojence. Doplačilo za vadbo Kung Fu je 50,00 EUR na sezono. Vse cene so izražene v EUR (€).

UPORABA DVORANE IN REKVIZITOV

Vstop v dvorano je dovoljen le v čistih, dvoranskih copatih. Prosimo, da z rekviziti ravnate skrbno in odgovorno kajti le tako bomo lahko ostali pri tako nizki članarini kot je sedaj. Pa nenazadnje bodimo s svojim ravnanjem zgled za vse.

Vklopi razum, zahtevaj račun!

Veselo miganje Vam želi Športno društvo Polica.

Za pravilnost in točnost podatkov je odgovorno Športno društvo Polica.

Informacije: sdpolica@gmail.com.