Urniki in ceniki vadb – vpisi

Letak 2020

Vsak član društva mora plačati letno članarino. Glede na urnik vadb izberite želeno rekreacijo ali vadbo, na podlagi katere boste prejeli ponudbo. Ponudba vsebuje točen izračun članarine in upošteva ceno posamezne vadbe oziroma rekreacije.

Prijava na vadbe in rekreacijeVpis v osnovno Å¡olo | Osnovna Å¡ola Bistrica

Upamo, da se vas bo čim več vpisalo na vadbe in rekreacije, kljub nekaterim spremenjenim terminom in nekoliko višjemu strošku članarine. Začnemo s 15.9.2020

 

Pristopna izjava – ŠD Polica

Opisi vadb 2020-2021

Hišni red šp. objektov

Šp. objekti – pravila za uporabnike


CENA

Celoletna članarina je 90 EUR za odrasle, 60 EUR za otroke do vključno 17 let, študente in za upokojence. V to ceno je vključena ena vadba ali ena rekreacija.

V kolikor bi želeli obiskovati več rekreaciji ali vadb, je cena za vsako nadaljnjo vadbo ali rekreacijo znižana na 55 EUR za odrasle, 35 EUR za otroke do vključno 17 let, študente in za upokojence.  *Doplačilo za vadbo Kung Fu je 50 EUR na sezono.

Upokojenci imate znižano članarino. Vsi tisti, ki ste upokojeni pred letom 65 vas prosimo, da nas kontaktirate na spodnje telefonske številke, da boste imeli pravilno znižano članarino.

Študenti imate znižano članarino. Prosimo vas, da nam pošljete sliko ali sken potrdila o vpisu, da boste imeli pravilno znižano članarino.

UPORABA DVORANE IN REKVIZITOV

Vstop v dvorano je dovoljen le v čistih, dvoranskih copatih. Prosimo, da z rekviziti ravnate skrbno in odgovorno kajti le tako bomo lahko ostali pri tako nizki članarini kot je sedaj. Pa nenazadnje bodimo s svojim ravnanjem zgled za vse.

Vklopi razum, zahtevaj račun!

Veselo miganje Vam želi Športno društvo Polica.

Za pravilnost in točnost podatkov je odgovorno Športno društvo Polica.

Informacije: sdpolica@gmail.com.

Nova vadba v petkih: FIT BARRE 💪🧘🧍‍♀️Vabljeni k vpisu – je še nekaj prostih mest 😊

Objavil/a Športno društvo Polica dne Petek, 18. september 2020