Urniki in ceniki vadb – vpisi

Povabilo – osnovne informacije 2019-2020

Vsak član društva mora plačati letno članarino. Glede na urnik vadb izberite želeno rekreacijo ali vadbo, na podlagi katere boste prejeli ponudbo. Ponudba vsebuje točen izračun članarine in upošteva ceno posamezne vadbe oziroma rekreacije.

Prijava na vadbe in rekreacije 

Za vpis potrebujete EMŠO in člansko številko. 

V primeru nejasnosti ali dodatnih vprašanj ob vpisu vas vabimo, da nas pokličete na spodnje telefonske številke. Pomagali vam bomo po naših najboljših močeh.

– g. Franci Zidar, Predsednik ŠD Polica (051-387-245)
– ga. Maja Samide, VD Tajnika ŠD Polica (041-568-968)
– g. Andrej Pajenk, Član UO ŠD Polica (041-779-102)

Opisi vadb 2019-2020

Pristopna-izjava-ŠD-Polica

Hišni red šp. objektov

Šp. objekti – pravila za uporabnike


Video predstavitev vadb in rekreacij v organizaciji ŠD Polica

CENA

Celoletna članarina: 75,00 EUR za odrasle: 55,00 EUR za otroke do vključno 17 let in za upokojence. V to ceno je vključena ena vadba ali ena rekreacija. V kolikor bi želeli obiskovati več rekreaciji ali vadb je cena za vsako nadaljnjo vadbo ali rekreacijo znižana na 50,00 EUR za odrasle, 30,00 EUR za otroke do vključno 17 let in za upokojence. Doplačilo za vadbo Kung Fu je 50,00 EUR na sezono. Vse cene so izražene v EUR (€).

Upokojenci imate znižano članarino. Vsi tisti, ki ste upokojeni pred letom 65 vas prosimo, da nas kontaktirate na spodnje telefonske številke, da boste imeli pravilno znižano članarino.

Študenti imate znižano članarino. Prosimo vas, da nam pošljete sliko ali sken potrdila o vpisu, da boste imeli pravilno znižano članarino.

UPORABA DVORANE IN REKVIZITOV

Vstop v dvorano je dovoljen le v čistih, dvoranskih copatih. Prosimo, da z rekviziti ravnate skrbno in odgovorno kajti le tako bomo lahko ostali pri tako nizki članarini kot je sedaj. Pa nenazadnje bodimo s svojim ravnanjem zgled za vse.

Vklopi razum, zahtevaj račun!

Veselo miganje Vam želi Športno društvo Polica.

Za pravilnost in točnost podatkov je odgovorno Športno društvo Polica.

Informacije: sdpolica@gmail.com.