Urniki in ceniki vadb

URNIKI & CENIKI VADB

Po e-mailu ste prejeli povezavo za prijavo na posamezno vadbo ali rekreacijo. Ob ste prejeli tudi člansko številko. S to številko in z EMŠO se prijavite v sistem. 

Ker se je ob vpisu pokazala potreba za dodatno vadbo za najmlajše, hkrati pa je vpis na badminton presegel razpoložljivost je prišlo do nekaterih sprememb – dodali smo termine.

Obvestilo glede vpisa v spletno aplikacijo ŠD Polica

AKTUALEN URNIK VADB IN REKREACIJE ŠD POLICA

Opisi vadb ŠD Polica – popr. 25.9.2017

Pristopna izjava – ŠD Polica

Hišni red šp. objektov

Šp. objekti – pravila za uporabnike

DODATNA PONUDBA ZA ČLANE ŠD POLICA

Vsak ponedeljek sta za člane športnega društva Polica organizirani še dodatni vadbi in sicer:

  • Jutranja vadba QiGong-a: pričetek ob 6:15 uri zjutraj. Vadbo je potrebno doplačati.

Rezultat iskanja slik za QiGong

  • Tekaška delavnica teka: pričetek ob 18:00 uri pred POŠ Polica. Delavnica traja do 19:30 ure.  Program vadbe vključuje hojo in tek, intervale, fertlek… vadbo moči in gibljivosti. Seznanili se boste s tehniko teka in elementi atletske abecede. Začetek je običajno težak, ampak pod strokovnim vodstvom in v skupini so napredki lahko zelo hitri. Do jesenskega maratona v Ljubljani je še dovolj časa. Priporočljivo je imeti s seboj plastenko z vodo, brisačko, armafleks ter tekaške superge. V primeru vetra pa tudi vetrovko ali anorak. Delavnica je za člane Športnega društva Polica brezplačna. Delavnica poteka pod strokovnim vodstvom

Video predstavitev vadb in rekreacij v organizaciji ŠD Polica

Rezultat iskanja slik za tekaška delavnica

CENA

Celoletna članarina je le 75 EUR za odrasle, 55 EUR za otroke do vključno 17 let in za upokojence. V to ceno je vključena ena vadba ali ena rekreacija. V kolikor bi želeli obiskovati več rekreaciji ali vadb je cena za vsako nadaljnjo vadbo ali rekreacijo znižana na 50 EUR za odrasle, 30 EUR za otroke do vključno 17 let in za upokojence. Doplačilo za vadbo Kung Fu je 50 EUR na sezono.

UPORABA DVORANE IN REKVIZITOV

Vstop v dvorano je dovoljen le v čistih, dvoranskih copatih. Prosimo, da z rekviziti ravnate skrbno in odgovorno kajti le tako bomo lahko ostali pri tako nizki članarini kot je sedaj. Pa nenazadnje bodimo s svojim ravnanjem zgled za vse.

 

Vklopi razum, zahtevaj račun!

Za vprašanja smo vam na voljo preko e-pošte: sdpolica@gmail.com ali na GSM: 051 387 245.

Veselo miganje Vam želi Športno društvo Polica.