Objava prispevkov o prireditvah in drugih dogodkih v občini Grosuplje

0

 Predhodno je potrebna le enostavna registracija. Navodila za objavljanje prihajajočih prireditev in dogodkov oz. povabil nanje so sledeča: DODAJANJE DOGODKOV NA SPLETNO STRAN OBČINE GROSUPLJE.Po novem pa boste imeli predstavniki društev, organizacij in javnih zavodov možnost objavljati tudi prispevke o samih prireditvah in drugih dogodkih, ki so se zgodili v krajih v naši občini, in sicer v sklopu »lokalni utrip«: https://grosuplje.si/objave/38.

Način objave prispevka je takšen kot v primeru objave dogodka, le da v primeru objave prispevka po prijavi izberete gumb »DODAJ NOVICO« in ne »DODAJ DOGODEK«. Prispevki naj vsebujejo maksimalno 4 do 6 fotografij, velikost posamezne fotografije pa naj ne presega 0,5 Mb.

Veselimo se, da bomo na ta način občanke in občani še bolj povezani, da bomo še bolj na tekočem z vsemi prireditvami in dogodki, ki potekajo po različnih krajih v naši občini. In da bomo tudi na ta način naš lokalni utrip še bolj začutili.

Prispevki, objavljeni na spletni strani, naj bodo čim bolj aktualni. V kolikor bodo na kakršen koli način spodbujali nestrpnost, do koga žaljivi, ne bodo objavljeni.

Vir: Občina Grosuplje, 2017.